De massages die ik geef zijn ontspanningsmassages, sportmassages en energetische massages.

Een ontspanningsmassage is echt heerlijk als je veel spanning in zowel je hoofd als je lichaam ervaart. Door de massage kom je vaak weer in je lijf te zitten en minder in je hoofd. Je kunt zelf aangeven waar de nadruk op komt te liggen. Bij de ontspanningsmassage verricht ik zachte hand strijkingen over de rug en de benen. De huid krijgt veel aandacht door de massage en door de neutrale olie die ik gebruik. Dat alleen al geeft vaak een algehele ontspanning van het gehele lichaam. Door de massage komen afvalstoffen vrij die als je genoeg drinkt het lichaam ook weer verlaten. Het belangrijkste bij een ontspanningsmassage is dat je ook echt kunt ontspannen en verlicht bent als je weer weggaat. Tijdens deze behandelingen praat ik weinig zodat je tot je zelf kan komen en echt kan genieten van de massage. 

Bij de sportmassage behandel ik echt intensief de spieren. Zeker als je regelmatig sport is het aan te bevelen je spieren te laten masseren. Dat voorkomt voortijdige blessures, daarnaast is het goed voor de algehele doorbloeding en om afvalstoffen af te voeren. Bij de sportmassage gebruik ik ook een speciale olie, je kunt zelf aangeven welke spiergroepen je de meeste aandacht wilt geven.  Door je regelmatig te laten masseren, zul je merken dat je vitaler wordt. Je spieren blijven soepel en de spieren kunnen sneller herstellen. 

Bij een energetisch massage wordt gebruik gemaakt van de combinatie van massage en (universele) levensenergie. De massage is een zachte ontspannende behandeling waarbij ingetuned wordt op de universele levens energie en jouw eigen energie. Door de energiestroom worden blokkades opgespoord en mogelijk geheeld.

Als individu beschouw je jezelf als een op zichzelf staand geheel, los van alles en iedereen. Maar energetisch ben je met alles en iedereen verbonden en bestaat er een uitwisseling. Ben je met andere mensen heb je een energetische uitwisseling met hen, ben je alleen, dan heb je een uitwisseling met je omgeving. Door een energetisch massages word je aura opgeschoond, waardoor je weer in
contact bent met jezelf.

Wil je nog meer weten over een ontspanningsmassage, sportmassage en/of energetische massage en staat de info niet op deze site, mail of bel gerust. Dan kan ik je vraag beantwoorden. Zie hiervoor ook praktische info.