De massages die ik geef zijn ontspanningsmassages en sportmassages.

Een ontspanningsmassage is echt heerlijk als je veel spanning in zowel je hoofd als je lichaam ervaart. Door de massage kom je vaak weer in je lijf te zitten en minder in je hoofd. Je kunt zelf aangeven waar de nadruk op komt te liggen. Bij de ontspanningsmassage verricht ik zachte hand strijkingen over de rug en de benen. De huid krijgt veel aandacht door de massage en door de neutrale olie die ik gebruik. Dat alleen al geeft vaak een algehele ontspanning van het gehele lichaam. Door de massage komen afvalstoffen vrij die als je genoeg drinkt het lichaam ook weer verlaten. Het belangrijkste bij een ontspanningsmassage is dat je ook echt kunt ontspannen en verlicht bent als je weer weggaat. Tijdens deze behandelingen praat ik weinig zodat je tot je zelf kan komen en echt kan genieten van de massage. 

Bij de sportmassage behandel ik echt intensief de spieren. Zeker als je regelmatig sport is het aan te bevelen je spieren te laten masseren. Dat voorkomt voortijdige blessures, daarnaast is het goed voor de algehele doorbloeding en om afvalstoffen af te voeren. Bij de sportmassage gebruik ik ook een speciale olie, je kunt zelf aangeven welke spiergroepen je de meeste aandacht wilt geven.  Door je regelmatig te laten masseren, zul je merken dat je vitaler wordt. Je spieren blijven soepel en de spieren kunnen sneller herstellen. 

Wil je nog meer weten over een ontspanningsmassage en/of sportmassage en staat de info niet op deze site, mail of bel gerust. Dan kan ik je vraag beantwoorden.

Tot slot
Mocht je het kopje Healing nog niet gelezen hebben, graag even lezen. Ik kan ook nog een MONFLORE behandeling geven, dat is een massage met een energetische behandeling erbij. Zie hiervoor ook praktische info.