Het woord healing is eigenlijk best wel een onduidelijke benaming. Want wat houdt healing nu eigenlijk in? Iedereen wil gezond en lekker in zijn vel zitten toch? We denken bij healing aan een persoon die je kan genezen van al je kwalen. Dat is niet zo! Bij een energetische behandeling worden blokkades opgespoord en mogelijk opgelost. Hierdoor kan het ZELFHELEND vermogen van het lichaam het overnemen. Je bent zelf tot heel veel in staat. Door de energetische behandelingen wordt je daarbij geholpen.

Bij een energetische behandeling maak ik gebruik van de universele energie. Ik leg mijn handen op jouw lichaam en hierdoor stroomt de universele energie naar plekken waar het nodig is. Je kunt het eigenlijk een beetje vergelijken met lucht (zuurstof) die we inademen. Dat zien we ook niet, maar het zorgt er wel voor dat onze longen worden ververst van nieuwe zuurstof en de buik op en neer beweegt. Soms blijf ik met mijn handen langer op een plek, dan voel ik intu├»tief aan dat het nodig is dat daar de energie naartoe gaat.

Energetische behandelingen zijn voor iedereen goed, jong en oud. Maar als je last hebt van stress, burnout, depressie, wisselende stemmingen, hoogsensitiviteit, overgangsklachten, vermoeidheidsklachten of lichamelijke klachten kan het een hele goede ondersteuning bieden. Ik kan je helpen middels de behandelingen om meer JEZELF te worden waardoor het zelfhelend vermogen op gang wordt gebracht.  Hierdoor wordt je meer geaard, heb je minder klachten en ga je anders tegen dingen en het leven aankijken!

Monflore wil jou graag die mogelijkheid geven, probeer eens een behandeling en kijk wat het met je doet. Zie het als een cadeau voor jezelf, het mooiste wezen!

Zie praktische info hoe een behandeling werkt!