Hoi mijn naam is Inge, getrouwd en trotse moeder van 2 zonen. Ik ben 15 jaar geleden met yoga begonnen. Ik kwam toen in aanraking met zwangerschapsyoga bij ANNA yoga in Arnhem. Het voelde goed om bezig te zijn met je lichaam en een kleine spruit in je lichaam te voelen groeien. Vanwege een verhuizing naar het westen heb ik de yoga tijdelijk losgelaten. Na de geboorte van onze tweede zoon kwam yoga weer op mijn pad. Ik kreeg er zoveel positieve energie van, dat ik de opleiding voor kinderyoga docente bij Patty Jongemaets ben begonnen in Amsterdam. Ik was zo enthousiast over wat de opleiding bij mij losmaakte dat ik besloot om de 3 jarige opleiding Hatha yoga docente te volgen bij Fiore Osmose in Den Haag.

In het laatste jaar heb ik een verdiepingsslag gemaakt ook vanwege hetgeen ik zelf inmiddels had doorstaan, wat yoga voor je kan betekenen bij burnout en depressie. Nu een aantal jaar later kan ik echt vanuit mijn hart zeggen dat yoga een weg naar ZELFHELING is. Het vormt voor mij nu de basis van mijn bestaan. Het plezier en de healing die ik aan yoga beleef wil ik graag doorgeven, want het is echt mogelijk Jezelf te helen.

Als je jezelf ziet als een bloem geplant in de aarde, die zichzelf steeds vernieuwd en die tenslotte opengaat en gaat stralen telkens weer, daar staat Monflore voor. Gun jezelf om te stralen in deze wereld. Daarvoor ben je hier. De naam Monflore is afgeleid van de naam van mijn eerste zoon Florens, wat bloeiend betekent. Mijn bloeiende ik, dat wil ik er eigenlijk duidelijk mee maken.

In 2008 heb ik de opleiding gevolgd voor sportmasseur bij de ESPO in Arnhem, daar heb ik geleerd om zowel stevige massages als ook ontspanningsmassages te geven. Healing heeft vanaf mijn jeugd altijd een rode draad in mijn leven gespeeld. Door me in te laten wijden als Reiki Master (TERE MAI en SEICHEM 1 en 2) begin 2002 merkte ik dat ik helende handen heb. De afgelopen 20 jaar heb ik me verder verdiept in diverse healingmethoden waaronder Mir methode, reconnective healing, aartsengelenhealing en nieuwe tijdsenergie!

In september 2021 start ik met de opleiding voor Ayurvedische massage, inmiddels geef ik wel de Ayurvedische voeten massage! De Ayurvedische massage wordt gegeven vanuit een holistische visie, waar gekeken wordt als de mens in zijn geheel (lichaam, geest en ziel). Ik werk vanuit Intuïtie, wijsheid en universele liefde.

Naast Yoga en massages geef ik ook energetische (REIKI) behandelingen. Dat zijn behandelingen middels handoplegging. Het gaat direct door de kleding heen. Energetische behandelingen werken goed bij onder andere stress, burnout, depressie, melancholische stemmingen en lichamelijke ongenoegen. Noem het een massage van je ziel, je komt in contact met wie je echt bent. Daar staat Monflore voor, het in contact brengen middels yoga, massage en healing met jezelf. Het mooiste wezen!

“Smile, breathe and go slowly”
– Thich Nhat Hanh-